Contact Kluizenwijzer

29 mei 2024

Veilig én kleinschalig lithium-ion batterijen opslaan

We staan te trappelen om onze nieuwste innovatie binnen onze divisie Berging Gevaarlijke Stoffen met jullie te delen:

Explosiebestendige koffers voor de opslag van lithium-ion batterijen

Deze geavanceerde koffers bieden niet alleen veilige opslag, maar ook de mogelijkheid om batterijen op te laden terwijl ze in de koffer liggen. Lees verder om te ontdekken waarom deze koffers de perfecte oplossing zijn voor de welbesproken lithium-ion batterijen!

 

Explosiebestendig ontworpen

In een wereld waar lithium-ion batterijen steeds vaker worden gebruikt, is veiligheid een topprioriteit. Onze koffers zijn ontworpen om explosies van deze batterijen binnen de koffer te houden. Mocht een batterij ontvlammen, blijft de brand veilig binnen de koffer, waardoor de omgeving beschermd blijft.

 

Beveiligde kabeldoorvoer

Onze koffers maken het mogelijk om lithium-ion batterijen gemakkelijk te vervoeren en tegelijkertijd op te laden. Dankzij de beveiligde kabeldoorvoer kunnen de batterijen veilig in de koffer blijven, terwijl ze worden opgeladen. Dit biedt flexibiliteit om de batterijen altijd en overal gebruiksklaar te houden.

 

Goedgekeurd voor het transporteren van lithium-ion batterijen

Onze koffers voldoen aan de eisen en regels van de ADR klasse 9, waarin de transportregelgeving voor onder andere defecte of intacte lithium-ion batterijen zijn vastgelegd.

 

 

 

 

Zekerheid in uw veiligheid Grote voorraad Maatwerk Zakelijk & privé oplossingen

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten?
Neem dan contact met ons op.

Bel ons Mail ons

* Deze velden zijn verplicht.
Download onze catalogus hier