Contact Kluizenwijzer

26 april 2022

De Raat start samenwerking met Oxolutions

De Raat Security Products is een samenwerking aangegaan met Oxolutions B.V. Hiermee breidt de Raat haar assortiment verder uit met intuïtieve, slimme en ruimtebesparende lockersystemen genaamd Blinkaspace. Het kloppend hart van dit systeem is de software: intelligent, betrouwbaar en flexibel. Door op een slimme manier de toepassing van lockerkast, slot en software te configureren kan nagenoeg iedere gewenste werkwijze gerealiseerd worden. De mogelijkheden zijn daardoor eindeloos. Daarnaast kan de software ook volledig worden geïntegreerd in bestaande systemen. Hierbij kan worden gedacht aan CRM software, planning software, toegangscontrolesystemen, apotheek informatie systeem, leerlingvolgsystemen, logistieke systemen, personeelssystemen, webwinkels of tijdregistratiesystemen. Hiermee wordt een lockeroplossing automatisch een geïntegreerd onderdeel van de volledige bedrijfsvoering.

Dit gebeurt met het software programma Processo. Processo is een intelligente hub tussen Blinkaspace en gebruikte interne systemen. Voorbeeldtoepassingen van intelligente lockersystemen in combinatie met Processo zijn bijvoorbeeld het zichtbaar maken of uitgeleende producten op tijd zijn ingeleverd. Bijvoorbeeld laptops voor gezamenlijk gebruik of kostbare bedrijfsmiddelen zoals pda’s en meetapparatuur.  Bij de politie is de oplossing gerealiseerd om te monitoren of de politieagent het dienstwapen in de wapenkluis heeft opgeborgen voordat wordt uitgeklokt en voorkomt dat de politieagent het pand kan verlaten met zijn dienstwapen buiten diensttijd.

Toepassingen voor de hoogwaardige  intelligente garderobe- en vakkensystemen zijn o.a. industrie, recreatie, gezondheidszorg, sport en onderwijs. Het programma omvat ook systemen voor elektronische garderobe, bagageberging, productuitgifte, wapenberging en post- en pakketdiensten met toepassing bij o.a. politie, leger, (groot)handel en logistiek. De intelligentie achter Blinkaspace is geheel  ontwikkeld door Oxolutions en heeft in de afgelopen jaren haar kwaliteit en betrouwbaarheid ruimschoots bewezen. Binnen de verschillende systemen is een grote variatie aan openingssystemen al dan niet met een koppeling naar betaalsystemen beschikbaar.

Voor De Raat draagt de samenwerking bij aan de verdere versterking én diversiteit van het leveringsprogramma. Voor Oxolutions biedt het kansen haar marktaandeel in de markt voor intelligente systemen verder uit te bouwen.

 

 

Zekerheid in uw veiligheid Grote voorraad Maatwerk Zakelijk & privé oplossingen

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten?
Neem dan contact met ons op.

Bel ons Mail ons

* Deze velden zijn verplicht.
Download onze catalogus hier