Contact Guide des Coffres-forts

Master Lock Bluetooth Vault Home and Enterprise

Protection contre l’effraction:
Ce produit n'a pas de certification anti-effraction.

Met de Master Lock Select Access - Bluetooth producten heeft u altijd de code op zak. Zowel de sleutelkluis als de hangsloten kunnen via bluetooth met de bijbehorende app worden ontgrendeld. De beheerder kan via de app zelf bepalen welke personen toegang hebben tot het slot.
Diverse modellen
De Master Lock 5441 is een aan de muur gemonteerde sleutelkluis met een 83 mm brede metalen behuizing, gebouwd voor duurzaamheid. De ML 4400 en ML 4401 zijn robuuste hangsloten in twee verschillende formaten, waarbij de ML 4401 en ML 5441 geschikt zijn voor gebruik buitenshuis.
Met de vernieuwde versie kan de beheerder kiezen tussen de app voor particulieren (Vault Home) of de zakelijke variant (Enterprise). Uiteraard bestaat er ook nog de mogelijkheid om het slot te openen via een (optioneel tijdelijke) handmatige combinatiecode.
Particulieren (Vault Home)
De Vault Home app is geschikt voor het gebruik door particulieren, zoals bijvoorbeeld families, de oppas of een AIR B&B.
De beheerder kan maximaal 10 gasten uitnodigen om gebruik te maken van dit slot en tot 10 sloten beheren vanuit de app. De beheerder kan tot 90 dagen terugkijken in het logboek waarin wordt bijgehouden wie er wanneer in welk slot is geweest.
Zakelijk (Enterprise)
Voor zakelijke doeleinden waarbij er een grotere hoeveelheid sloten beheerd dient te worden is het prettiger om gebruik te maken van de Enterprise software. Via de Enterprise software krijgt de beheerder toegang tot het webbased portaal waarin een ongelimiteerd aantal sloten en beheerders toegevoegd kan worden. De gebruikers van de sloten krijgen per mail een uitnodiging toegestuurd om zich aan te melden via de app, waarna ze met het bluetooth signaal vanuit de app het slot kunnen openen. Ook kan de beheerder via het logboek tot aan het moment van aanschaf inzien wie er wanneer in welk slot is geweest.
Art. nr. Modèle Taille extérieure
h x l x p (mm)
Taille intérieure
h x l x p (mm)
Poids (kg) En stock
131009940 Master Lock 4400 0 x 0 x 0 0 x 0 x 0 0
131009941 Master Lock 4401 0 x 0 x 0 0 x 0 x 0 0
131009945 Master Lock 5441 127 x 83 x 59 94 x 62 x 25 1
L'assurance de votre sécurité Stock important Personnalisation Solutions entreprises et privées

Questions?

Vous avez des questions ou vous souhaitez plus d'informations sur l'un de nos produits ? N'hésitez pas à nous contacter.

Appelez-nous Écrivez-nous

* Ces champs sont obligatoires.
Téléchargez notre catalogue ici