Contact Guide des Coffres-forts

Vending

Vending

Als ondernemer wilt u uw klant 24/7 van dienst zijn met de meest efficiënte inzet van personeel. Met de vendingmodule kunt u uw klant nu 24/7 producten verkopen en/of verhuren. Hierbij kunt u denken aan de verkoop van bloemen, dagelijkse boodschappen of de verhuur van thuiszorgmiddelen. 

Verkoop en/of verhuur kan plaatsvinden via de website van de eigenaar van het lockermanagementsysteem. De klant ontvangt vervolgens een afhaalcode per mail of SMS. Hiermee kan de klant op de terminal de code ingeven/scannen waarna de bestelde producten uit de lockers gehaald kunnen worden.

Koppeling

De vendingmodule kan worden gekoppeld aan de website van de eigenaar. De klant betaalt in dit geval via de webshop en haalt de betaalde producten op bij de locker. De beheerder kan er ook voor kiezen om de betaling via een betaalterminal in de lockerwand te laten verlopen. De klant bestelt dan via de webshop en voert de betaling uit bij het ophalen van de bestelde producten.

Optioneel kan de gehele verkoop/verhuur via de lockerwand verlopen. De klant kan op de terminal in de lockerwand het gewenst product selecteren en direct betalen waarna de locker met het bestelde product opengaat. De bestelling wordt direct verwerkt in het systeem van de eigenaar.

Authenticatie

Bij de terminal identificeert de ophaler zich met een afhaalcode zoals bijvoorbeeld een pincode, QR-code of barcode en kan vervolgens kiezen uit alle producten die voor die persoon klaarliggen.

Beheer

In het geval van verhuur bestaat er ook de mogelijkheid om detectierails in lockers te plaatsen waardoor de beheerder zeker kan weten dat het product is geretourneerd en de verhuur afgerond is. Verder kan de beheerder op afstand inloggen om ondersteuning te bieden bij (gebruikers)problemen en beheerderstaken uit te voeren. Indien gewenst kunnen ook rapportages worden gemaakt.

Noodontgrendeling

Wanneer de stroomverbinding plots wordt onderbroken en de lockers hierdoor niet meer in verbinding staan met de terminal is het fijn als het personeel alsnog in de lockers kan. Hiervoor is de noodontgrendeling ontwikkeld op de slimme lockers. 

AVG

De software op de intelligente lockers is conform de AVG wetgeving. Persoonsgegevens worden alleen uitgewisseld indien ze echt noodzakelijk zijn in combinatie met de software. 

L'assurance de votre sécurité Stock important Personnalisation Solutions entreprises et privées

Questions?

Vous avez des questions ou vous souhaitez plus d'informations sur l'un de nos produits ? N'hésitez pas à nous contacter.

Appelez-nous Écrivez-nous

* Ces champs sont obligatoires.
Téléchargez notre catalogue ici