Contact Guide des Coffres-forts

Verhuur lockers

Verhuur lockers

 

Het is prettig om in theaters, stations of attractieparken je spullen veilig op te kunnen bergen. Hiervoor kunnen intelligente lockers worden voorzien van de locker verhuur module. Met het lockermanagementsysteem is geen personeel meer nodig om sleutels uit te geven voor iedere locker. De gebruiker kan direct afrekenen. Dit vormt een goede dienstverlening voor de bezoeker en tegelijkertijd een verdienmodel voor de exploitant.

Huren van een locker

Er zijn diverse mogelijkheden waarop de klant een locker kan claimen. De klant kan een locker huren via de terminal op de lockerwand. Hierbij kan de klant kiezen uit een gewenst formaat locker de gewenste duur van het gebruik. Vervolgens kan de klant op de betaalautomaat in de lockerwand afrekenen. 

Een andere mogelijkheid is om via een QR-code bij de lockerwand de klant naar de webapp te sturen waar de locker gehuurd kan worden. Via de webapp wordt de betaling voltooid waarna de gehuurde locker open zal gaan. 

Ophalen van spullen

Wanneer de klant bij de locker terugkomt om de inhoud op te halen kan dezelfde pincode, QR-code of barcode worden gebruikt om de locker te openen en de transactie af te sluiten. 

Het kan uiteraard voorkomen dat de klant een locker langer in gebruik heeft dan voorheen was voorzien. Er kan gekozen worden om de extra gemaakte kosten eerst te laten betalen voordat de locker van de klant geopend kan worden.

Koppelingen

Koppel het lockermanagementsysteem aan de bankrekening van de exploitant waardoor de betalingen van iedere verhuur direct worden bijgeschreven. Door de koppeling met het digitale betaalsysteem ontstaat er een volledig cashless lockersysteem.

Beheer

De beheerder kan op afstand inloggen om ondersteuning te bieden bij (gebruikers)problemen en beheerderstaken uit te voeren. Ook kan de beheerder op afstand lockers openen wanneer een locker bijvoorbeeld te lang bezet blijft. Indien gewenst kunnen ook rapportages worden toegezonden naar de beheerder zodat er inzicht is in de omzetten en wat de piek- en daluren zijn.

Noodontgrendeling

Wanneer de stroomverbinding plots wordt onderbroken en de lockers hierdoor niet meer in verbinding staan met de terminal is het fijn als de bezoekers alsnog bij hun opgeborgen spullen kunnen. Hiervoor is de noodontgrendeling ontwikkeld op de slimme lockers.

AVG

De software op de intelligente lockers is conform de AVG wetgeving. Persoonsgegevens worden alleen uitgewisseld indien ze echt noodzakelijk zijn in combinatie met de software.  

Accessoires

Indien gewenst kunnen de compartimenten worden voorzien van oplaadmogelijkheden voor bijvoorbeeld mobiele telefoons of laptops. Ook kan het uiterlijk van de lockerkasten worden aangepast naar de huisstijl/interieur van het bedrijf van de exploitant. Optioneel kunnen de lockers worden voorzien van een detectierails. Zo kan worden geautomatiseerd dat de locker wordt vrijgegeven zodra de locker leeg blijkt te zijn en de verhuur al is afgelopen. 

 

L'assurance de votre sécurité Stock important Personnalisation Solutions entreprises et privées

Questions?

Vous avez des questions ou vous souhaitez plus d'informations sur l'un de nos produits ? N'hésitez pas à nous contacter.

Appelez-nous Écrivez-nous

* Ces champs sont obligatoires.
Téléchargez notre catalogue ici