Contact Guide des Coffres-forts

Creone KeyRack Keycontrol

KeyRack: intelligente sleutelstrips

 

 

Koppel uw sleutels met de IntelliPin-sleutelhanger en plaats ze in de vergrendelbare/niet-vergrendelbare sleutelstrips van het KeyRack-systeem rechtstreeks op de muur of in een kast. Een goed overzicht en de volledige controle over uw sleutels kan niet eenvoudiger. Met KeyRack kunt u uw intelligente sleutelopslag uitbreiden tot maximaal 66 strips met in totaal 924 unieke sleutelhaken per bedieningskast aangesloten op KeyWin. Maximaal overzicht direct op de muur of maximale zekerheid in een veiligheidskast – de keuze is aan u.

 

 

Montage rechtstreeks aan de muur

Met een KeyRack sleutellijst rechtstreeks aan de muur hebt u gegarandeerd overzicht en snelle toegang tot elke afzonderlijke sleutel. U combineert vrij vergrendelbare/niet-vergrendelbare lijsten en u kunt het systeem gemakkelijk uitbreiden indien nodig.

 

 

 

 

Eenvoudig te monteren in een geclassificeerde kluis

Breid uw systeem uit met sleutellijsten in gekeurde kasten als dat nodig is en beveilig de sleutels tegen diefstal en brand. Eenvoudige montage, eenvoudig sleutelbeheer en maximaal overzicht op elke afzonderlijke sleutel.

 

 

 

Persoonlijke code met display voor overzicht

KeyRack heeft een toetsenbord om een persoonlijke code te programmeren en in te voeren. Een duidelijk display zorgt voor een goed overzicht en menubeheer. Activeer het alarm, kijk wie een bepaalde sleutel heeft opgehaald, allemaal direct in het display. Met een batterij back-up hoeft u zich nooit zorgen te maken over de toegankelijkheid van de sleutelkast.

Vergrendelde en niet-vergrendelde sleutelhaken

IntelliPin is verkrijgsbaar in twee uitvoeringen. Een niet-vergrendelde hanger waarschuwt onmiddelijk wanneer de sleutel wordt weggehaald zonder een autorisatie via de KeyWin-software. Een vergrendelbare hanger gaat een stap verder vergrendelt de sleutel/hanger in de strip.

 

 

Kies het aantal sleutellijsten

U kunt kiezen uit vergrendelbare en niet-vergrendelbare sleutellijsten of beide combineren. Dit is een kleine startinvestering om te kunnen groeien wanneer de behoefte aanwezig is.

 

 

 

Intelligente sleutelhanger

Hoewel de IntelliPin zelf niet intelligent is, zorgt de unieke identiteir van elke hanger ervoor dat de hanger samen met KeyWin alle gebeurtenissen registreert. U kunt gemakkelijk achterhalen wie welke sleutels heeft gehad en wanneer.

 

 

 

Sluit een kaartlezer, RFID of
alcoholslot aan

Het KeyRack-systeem kan eenvoudig worden aangesloten op een extern apparaat, zoals een kaartlezer, RFID-lezer of alcoholslot voor extra veiligheid. De mogelijkheid om een alcoholslot te combineren met onze systemen betekent dat personen onder invloed van alcohol geen toegang hebben tot het systeem en dus niet bij hun autosleutels kunnen komen. Op deze manier weet u zeker dat niemand achter het stuur plaatsneemt onder invloed van alcohol.

 

KeyWin6: volledige controle, gebruiksvriendelijkheid, eenvoudig beheer

KeyWin is de software die uw dagelijkse leven vereenvoudigt op een flexibele en ordelijke manier. U krijgt controle en kunt zowel het sleutelbeheer als de opslag van waardevolle spullen regelen. KeyWin is overzichtelijk en zeer eenvoudig te beheren. Alle gebeurtenissen worden geregistreerd en opgeslagen in KeyWin.

 

 

Integreren met uw andere toegangscontrolesystemen

Het beheer van verschillende systemen impliceert vaak niet alleen dubbel werk, maar ook het risico op fouten. KeyWin kan in plaats daarvan worden geïntegreerd in overkoepelende bestaande systemen zoals toegangscontrole, alarmunits, autoverhuursystemen, hotelsystemen enzovoort. 

- Vereenvoudig uw dagelijkse administratie
- Kant-en-klare API om zelf in te regelen
- Kant-en-klare integraties in uw bestaande systeem

L'assurance de votre sécurité Stock important Personnalisation Solutions entreprises et privées

Questions?

Vous avez des questions ou vous souhaitez plus d'informations sur l'un de nos produits ? N'hésitez pas à nous contacter.

Appelez-nous Écrivez-nous

* Ces champs sont obligatoires.
Téléchargez notre catalogue ici