Contact Kluizenwijzer

16 september 2019

Negatieve rente, en nu?

Er dreigt een nieuw fenomeen de kop op te steken: negatieve spaarrente. Spaarders zullen dan moeten gaan betalen om hun spaargeld bij de bank te mogen stallen. Veel Nederlanders zijn hier natuurlijk niet van gediend en zijn geneigd om hun spaargeld van de rekeningen af te halen. Maar waar laat men dan dat spaargeld? Onder het matras, of in een oude sok in de la tussen het ondergoed zoals vroeger? Of springt u er als dealer direct op in door een kluis van De Raat aan te bieden?

Wees goed voorbereid op deze stijgende vraag naar kluizen! Denk met name aan de gecertificeerde kluizen in combinatie met de verzekeraars. Welke bedragen worden er in de kluis opgeslagen? Welke classificatie is er dan benodigd? En welke kluis kunt u in zulke gevallen aanbieden?

Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan onze DRS Vector, inbraakwerend getest volgens EN 14450 (ECB-S gecertificeerd) Security Level 2 met een waardeberging voor contant geld € 5.000 en voor kostbaarheden € 9.000. Of onze DRS Prisma, verkrijgbaar in Grade I of Grade II volgens EN 1143-1 (ECB-S gecertificeerd), met een waardeberging tot € 25.000 contant geld en € 50.000 aan kostbaarheden.

Wij helpen u graag bij het informeren van uw klanten en het zoeken naar de juiste producten.
Mocht u geïnteresseerd zijn in het opnieuw inrichten van uw showroom, of in het op voorraad houden van onze kluizen, neem dan contact op met ons verkoopteam en profiteer nu mee van de stijgende vraag naar kluizen!

Zekerheid in uw veiligheid Grote voorraad Maatwerk Zakelijk & privé oplossingen

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten?
Neem dan contact met ons op.

Bel ons Mail ons

* Deze velden zijn verplicht.
Download onze catalogus hier