Contact Guide des Coffres-forts

Personeelslockers

Personeelslockers

Het juiste model lockerkast in combinatie met slimme software en geavanceerde sloten levert een geautomatiseerd lockersysteem op. U bespaart op personeels- en onderhoudskosten. Het lockersysteem wordt daarmee een vast verdienmodel binnen uw organisatie en zorgt ervoor dat uw personeel de eigendommen kan opbergen. 

Diverse gebruikers

Met de personeelslockers blijven kantoren en kleedkamers overzichtelijk en kan het personeel de eigendommen veilig opbergen in een locker. De lockers kunnen permanent toegekend worden aan vast personeel, of dagelijks toegekend worden aan diverse flexwerkers of groepen mensen/afdelingen.

Koppelingen en beheer

Koppel het managementsysteem aan uw personeelsadministratie en/of toegangscontrolesysteem, zodat u kunt bijhouden wanneer het personeel de locker in gebruik heeft genomen en weer vertrekt. Ook kan de beheerder op afstand inloggen om ondersteuning te bieden bij (gebruikers)problemen en beheerderstaken uit te voeren. Indien gewenst kunnen ook rapportages worden gemaakt.

Authenticatie

Er zijn diverse mogelijkheden om in te loggen op de lockersystemen. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van een pincode, RFID scanner (tag/badge van het toegangscontrolesysteem) of een vingerprintscanner. Voor extra veiligheid kunnen deze manieren van authentiseren ook gecombineerd worden, waardoor een medewerker bijvoorbeeld altijd een pincode en tag dient te gebruiken om een locker te openen.

 

Noodontgrendeling

Wanneer de stroomverbinding plots wordt onderbroken en de lockers hierdoor niet meer in verbinding staan met de terminal is het fijn als het personeel alsnog bij hun opgeborgen spullen kan. Hiervoor is een noodontgrendeling ontwikkeld op de slimme lockers. 

 

AVG

De software op de intelligente lockers is conform de AVG wetgeving. Persoonsgegevens worden alleen uitgewisseld indien ze echt noodzakelijk zijn voor gebruik in de software.  

 

Accessoires

Indien gewenst kunnen de compartimenten worden voorzien van oplaadmogelijkheden voor bijvoorbeeld mobiele telefoons of laptops. Ook kan het uiterlijk van de lockerkasten worden aangepast naar de huisstijl/interieur van het bedrijf. 

 

 

 

L'assurance de votre sécurité Stock important Personnalisation Solutions entreprises et privées

Questions?

Vous avez des questions ou vous souhaitez plus d'informations sur l'un de nos produits ? N'hésitez pas à nous contacter.

Appelez-nous Écrivez-nous

* Ces champs sont obligatoires.
Téléchargez notre catalogue ici