Contact Guide des Coffres-forts

KeyBox stand alone

KeyBox Basic

De Basic-serie is gebaseerd op eenvoud en veiligheid. De sleutelkasten hebben een toetsenbord voor het invoeren van codes en voor programmering. De sleutelkast heeft een kleine groende led boven het toetenbord die aangeeft dat de kast actief is en die in servicestand knippert met een korte interval. 

De sleutelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met 18, 32 of 216 sleutelhaken of met 6 kleinere compartimenten. Dit systeem kan worden uitgebreid met maximaal uitbreidingskasten. 

 

Persoonlijke code

De sleutelkasten hebben een toetsenbord waarmee u programmeert en een persoonlijke code invoert. Vanwege de optionele batterij back-up hoeft u zich geen zorgen te maken over de toegankelijkheid van de kast.

 

 

 

Eenvoudige uitbreiding

Alle sleutelkasten kunnen worden uitgebreid met Expansion-kasten met maximaal 15 sleutelkasten in elke gewenste combinatie. Hierdoor kunnen er 96 deuren in een enkel sleutelmanagementsysteem zijn die worden ingeregeld via hetzelfde toetsenbord.

 

 

 

KeyBox System

De System-serie is een flexibele en intelligente serie sleutelkasten waar het toetsenbord wordt aangevuld met een display voor een goed overzicht en eenvoudige programmering. De System-serie kan ook worden beheerd met KeyWin Light, die alle gebeurtenissen registreert en opslaat.

De sleutelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met 18, 32 of 216 sleutelhaken of met 6 kleinere compartimenten. Kan worden uitgebreid met maximaal 15 uitbreidingskasten.

  

 

Persoonlijke code met display voor overzicht

De sleutelkasten hebben een toetsenbord om een persoonlijke code te programmeren en in te voeren. Een duidelijk display zorgt voor een goed overzicht en menubeheer. Activeer de alarmen, zie wie een bepaalde deur heeft geopend of bekijk de geschiedenis, allemaal direct in het display. Met een batterij back-up hoeft u zich nooit zorgen te maken over de toegankelijkheid van de sleutelkast.

 

Eenvoudig beheer

KeyWin Light is het pc-programma dat de controle en regeling van het sleutelbeheer verbetert. KeyWin Light is overzichtelijk en zeer eenvoudig te beheren met informatie die via een USB tussen kast en pc wordt overgedragen. Alle gebeurtenissen worden geregistreerd en opgeslagen in KeyWin Light. KeyWin Light wordt alleen gebruikt voor de System-serie.

 

 

Eenvoudige uitbreiding

Alle sleutelkasten kunnen worden uitgebreid met Expansion-kasten met maximaal 15 sleutelkasten in elke gewenste combinatie. Hierdoor kunnen er 96 deuren in een enkel sleutelmanagementsysteem zijn die allemaal worden geregeld via hetzelfde toetsenbord.

 

 

L'assurance de votre sécurité Stock important Personnalisation Solutions entreprises et privées

Questions?

Vous avez des questions ou vous souhaitez plus d'informations sur l'un de nos produits ? N'hésitez pas à nous contacter.

Appelez-nous Écrivez-nous

* Ces champs sont obligatoires.
Téléchargez notre catalogue ici