Contact Guide des Coffres-forts

17 mai 2021

Catalogue 2021-2022

Het zal u zeker niet zijn ontgaan dat het momenteel erg onrustig is op de wereldmarkt voor grondstoffen (staal, kunststof, aluminium). Na de zomer van 2020 is de vraag naar o.a. staal wereldwijd sterk toegenomen, met een krapte op de markt en stijgende inkoopprijzen tot gevolg. Ook de transportkosten van containers zijn wereldwijd sterk gestegen. 

Uiteraard heeft dit alles een gevolg voor de prijs van onze eindproducten. Diverse fabrikanten hebben ons in de afgelopen periode reeds geconfronteerd met prijsverhogingen. 

Aangezien prijsschommelingen niet voorspelbaar zijn en wij onze producten tegen een correcte prijs willen aanbieden, hebben wij besloten om onze nieuwe catalogus (2021-2022) uit te brengen zonder prijzen. 

Verder zullen we vanaf 1 juni maandelijks (telkens 1 week voor aanvang van de maand) een digitale versie van de catalogus met actuele prijzen alsook een aparte digitale prijslijst beschikbaar stellen. 

Als gevolg van de instabiele prijssituatie zijn per direct ook de eventuele afspraken voor nettoprijzen vervallen.

Onze catalogus en actuele prijslijst kunnen worden gedownload van onze website: de Raat catalogus. De gedrukte versie is momenteel bij de drukker in voorbereiding, zodra beschikbaar zal deze worden gedistribueerd.

De schaarste aan grondstoffen heeft in de afgelopen maanden helaas ook geleid tot het minder beschikbaar zijn van onze hardlopers. Wij doen er alles om aan onze voorraad weer op het oude vertrouwde pijl te krijgen zodat wij weer snel kunnen leveren zoals vanouds. Gelukkig is deze situatie in de afgelopen 2 weken alweer sterk verbeterd.

Uiteraard kunt u blijven rekenen op onze vertrouwde service en we verheugen ons op de continuering van een prettige samenwerking.

L'assurance de votre sécurité Stock important Personnalisation Solutions entreprises et privées

Questions?

Vous avez des questions ou vous souhaitez plus d'informations sur l'un de nos produits ? N'hésitez pas à nous contacter.

Appelez-nous Écrivez-nous

* Ces champs sont obligatoires.
Téléchargez notre catalogue ici